Takläggare Huddinge

Wyndan AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på Wyndan AB! Vi är en certifierad kvalitetspartner som erbjuder våra tjänster till olika typer av kunder i Stockholmsområdet. Vi använder oss enbart av det bästa materialet, material anpassade efter det svenska klimatet. Vi håller oss dessutom alltid uppdaterade kring den senaste utvecklingen inom branschen, detta för att kunna garantera våra kunder en modern service i toppklass. Kontakta oss redan idag för mer information om det!

Personalen i vårt firma har flera decenniers samlad erfarenhet av att arbeta med tak. Med tanke på att vi varit verksamma inom branschen under så många år är det inte konstigt att vi inte bara är erfarna, utan också oerhört skickliga. Det är något som kommer att framgå klart och tydligt för dig som bestämmer dig för att anlita oss!

Vår personal

Vår personal här på Wyndan AB består av plåtslagare som har plåtslageri och takläggning som sin stora passion i livet. Det bidrar ytterligare till att vi är så pass skickliga som vi är och alltid kan förse dig med en utmärkt service! Självklart har de samtliga dessutom rätt utbildning samtidigt som de är erfarna och därför också kompetenta. Du kan helt enkelt alltid lita på att vår personal kommer att få jobbet gjort i alla lägen, detta med bästa tänkbara resultat!

Takläggare för dig som är bosatt i Huddinge

Vår adress

Vi på Wyndan AB har Guldsmedsvägen 3 i Enskededalen som vår adress. Härifrån utgår vi och vänder oss till flera olika typer av kunder baserade i Stockholmsregionen. Om du är baserad i den här delen av landet och är intresserad av våra tjänster är du därför varmt välkommen till att höra av dig till oss! Vi ser verkligen fram emot att få höra från dig, men ännu mer åt att kunna förse dig med exakt den typ av service som du är i behov av. Tveka därför inte på att kontakta oss om du tycker att våra tjänster låter intressanta!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify